Maak kennis met de Blackbelts van Shi Sun.

 

Master Ronald Pander, 4e dan.

 

Ronald begon in 1992 op 7-jarige leeftijd aan Tang Soo Do.

Dat was in het jaar dat Shi Sun werd opgericht door zijn oom; Master Paul Pander

Hij behaalde in 2000 de 1e dan op 14 jarige leeftijd. Inmiddels heeft hij de 4e dan, de meestergraad, en is hij sinds 2014 de hoofdinstructeur van Shi Sun.

 

 

 

Kyo Sah Nim Hillebrand Pander, 3e dan.

 

Hillebrand doet aan Tang Soo Do sinds 1995 en heeft de zwarte band met 3e dan. Hij is tevens de broer van de oprichter van Shi Sun, Master Paul Pander en de vader van de huidige hoofdinstructeur, Master Ronald Pander.

Kyo Sah Nim Erwin R. Tietema, 3e dan. 

Erwin begon in 1996 met Tang Soo Do en behaalde in 2001 zijn zwarte band en heeft op dit moment de 2e Dan. Erwin heeft naast zelf te trainen ook behoorlijk lange tijd les gegeven in onder andere Sint Annaparochie.

 

 

 

Kyo Sah Nim Linda Ploeg, 3e dan.

 

 

 Linda behaalde in 1995 haar zwarte band en  in 1998 haar 2e dan. Linda heeft 5 jaar lesgegeven en zwarte banders opgeleid. Ze is daar erg trots op. Ook deed ze diverse keren mee aan Europese en zelfs 4x aan de wereld kampioenschappen. Het jureren op de WK was voor haar dan ook een hele eer, zelfs nog waardevoller dan de prijzen die ze in de wacht  mocht slepen. Linda is er een tijdje tussenuit geweest maar traint nu  inmiddels  meer dan een jaar bij Shi Sun. Ze vindt Tang Soo Do een goede manier om in balans te blijven en is geschikt voor jong en oud.

Kyo Sah Nim Arthur Smeets, 2e dan.

 

Arthur behaalde in april 2016 zijn 1e Dan. Hij traint sinds 2005 bij Shi Sun en is ook de vader van de jongste zwarte band drager van Shi Sun; Mo Smeets.

 Kyo Sah Nim Linda de Bock- Pander, 2e Dan. 

 

Linda begon in 1992 samen met kleine broertje Ronald (nu Master Pander) met Tang Soo Do, maar is in haar tienerjaren gestopt. Nadat haar oudste zoon op Tang Soo Do is gegaan in 2014 heeft ook zij de sport weer opgepakt en heeft na een aantal jaren intensief trainen om weer op haar oude niveau (en hoger!) terug te komen op 17 november 2017 haar zwarte band examen met succes afgelegd.

 

 

 Kyo Sah Nim  Eelke Terpstra, 1e Dan. 

Eelke  heeft in december 2018 zijn examen voor zwarte band met goed gevolg afgelegd.